Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sztár Erotika menü

Lájkolj minket

A nap lánya

A nap lánya22.jpg

QR kód 

qr-kod.png

Óra

Chat

Címke Felhő

2012 (196) actress (10) amerikai (94) április (58) bikini (40) bikinis (22) blog (10) bugyi (15) cici (75) cyrus (11) énekesnő (44) erotika (22) éves (13) február (13) film (10) fürdőruha (13) girl (24) gomez (10) kép (17) képei (34) képek (11) lány (22) magazin (13) május (57) március (40) mell (71) meztelen (18) meztelenül (12) miley (11) modell (56) pucér (12) rihanna (11) rovat (29) ruha (10) selena (10) sexy (44) szexi (85) színésznő (96) sztár (52) test (21) testét (10) topless (12) vanessa (11) vicc (11) villantás (21) villantása (18) Címkefelhő

Média partnerünk

[ Cici Rovat ] Leszbikus lett Csifó Dórina?

2012.04.20. 15:26 | sztár0003 (törölt) | Szólj hozzá!

Címkék: celeb magyar buli hungary kapcsolat sztár április leszbikus lett 2012 niki csifó pultoslány dórina megcsókolta

Egy pultoslány azt állítja, hogy heteken keresztül viszonya volt Csifó DorinávalMinden megtörtént közöttük - állítja a 24 éves lány, Niki négy hónapja egy buliban ismerkedett meg a színésznővel. Állítása szerint azért döntött úgy, hogy beszámol a történtekről, mert Dorina játszott az érzéseivel és becsapta őt - mondta el a Napi Ásznak a fiatal lány.

Szenvedélyesen indult a kapcsolat

Egy közös ismerős születésnapi buliján ismerte meg Csifó Dorinát - állítja Niki -, de akkor még nem volt jele annak, hogy esetleg vonzódna hozzá. A lány végül átkísérte a buli után egy másik szórakozóhelyre, ahol Dorina barátja dolgozott. A színésznő azonban nem akarta, hogy a kedvese észrevegye, ezért Niki háta mögé bújt. A lány szerint ekkor közeledett felé először, megsimogatta a kezét, és megköszönte, hogy segített neki - írja a lap. Másnap újra összetalálkoztak egy buliban, ahol Dorina a nyakába ugrott, s azt mondta, rá várt egész életében - mondta el a Napi Ásznak Niki. A buli taxival mentek egy ismerősük lakására, s Dorina már az úton megcsókolta! Aznap éjjel már az ágyban kötöttek ki, és ettől kezdve két hétig szinte együtt éltek - mesélte a lapnak a 24 éves lány. Ezek után Dorina elköltözött, visszament a párjához. Niki kereste sokáig, amikor a színésznő újra felbukkant s másfél hétig újra együtt voltak. 

Már az esküvőt tervezgetik

Végül szakítottak, mert Csifó Dorina párja - SMS-ben - megkérte a színész-énekesnő kezét. ABarátok közt sorozat egykori sztárjának csomagjait végül Niki segített levinni az autóhoz, ahol Dorinát már várta a kedvese. A csalódott lány aztán egy közös ismerősüktől tudta meg, hogy Dorina lezártnak tekinti kapcsolatukat. A napilap elérte Csifó Dorina sajtóreferensét is, aki ugyan elismerte a történet valós mivoltát, ám, mint mondta: nem szerelem, csupán próbálkozás, kaland volt az eset. Sőt, az énekesnő és barátja között minden rendben. Olyannyira, hogy mára esküvőjüket tervezgetik! 

Forrás: kiskegyed.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sztarerotika.blog.hu/api/trackback/id/tr574463159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása